Print this page

Stupcat - Korrupsioni...

12 Oct 2016

Humori me i ri i Stupcave me te cilin godasen korrupsionin.

Mirëpo a e kan me të drejt ata këtë herë dhe a ja kan dal mban që përmes humorit të tyre të na tregojn rreth ngjarjeve në vendin ton kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)