Print this page

Drejtori & Nxenesit - Edukata qytetare!!

16 Oct 2016

Edukata qytetare është një temë shum interesante qe na prek te gjitheve ne ditet e sotshme.

Mënyra se si duhet të sillemi në shoqëri pa dyshim që duhet të mësohet së pari në familje mirëpo edhe shkolla luan rolin më të rëndesishëm. Lidhur me këtë temë të shohim klipin në mes të drejtorit dhe nxenësve të portokallis.

Rate this item
(0 votes)