Print this page

Turqit habisin shqiptarët

17 Oct 2016

Jo  të gjithë janë aqë patriota.

Kjo e fundit ndodhi kur disa turqë ishin ulur në urban këmbëkryq dhe se çfarë bënjnë ata kjo ju mbetet që ju ta shikoni.

Rate this item
(0 votes)