Print this page

5 vjeçari i lindur profesionist

18 Oct 2016

Kur nuk është vonë apo herët të punosh.

Ai është vetëm një djalosh 5 vjeçar u cili e donë punën dhe qdo gjë ka dëshirë të punojë.

Rate this item
(0 votes)