Print this page

Instruktori i vitit 2016

21 Oct 2016

Edhe kur ta marrësh patent shoferin duhet të jesh i kujdesshëm.

Por kjo e fundit ndodhi kur një instruktor të udhëzon mire dhe ti tregon të gjitha saktët, mirëpo po ti tregoi ai në mënyr jo korrektet ti e pëson.

Rate this item
(0 votes)