Print this page

Ëndrra dhe denimi i saj !!

27 Oct 2016

Të gjith mund të kemi ëndrra kur shtrihemi të flejm mund të ndodh edhe të mos shohim të tilla.

Por ai e pa veten e tij duke vozitur në vetur në ëndrrën e tij, por në mes të nates i vie policia dhe i tregon se se e kishte kaluar shpejtësin e lejuar, për më shum shikojeni edhe ju vetë.

Rate this item
(0 votes)