Print this page

Dy vleresuesit

28 Oct 2016

Here pas here na shfaqen termetet dhe te gjithe ne ballafaqohemi me pasoja te ndryshme qe sjellin ato.

Lidhur me kete le te ndjekim se si e realizojne vleresimin e nje termeti, dy vleresuesit e portokallis.

Rate this item
(0 votes)