Print this page

Shesin pula në rrugë...

30 Oct 2016

Tregu i automjeteve në Prishtinë, tanimë nuk i ngjan një tregu të automjeteve.

Aty kanë gjet vend edhe shumë shitës të tjerë që shesin vegla pune, mjete elektronike dhe mobile të ndryshme. Kurse, rreth tregut, duke shfrytëzuar trotuarin dhe duke krijuar tollovi në atë rrugë, shiten pula, zogj dhe kafshë të ndryshme shtëpiake.

Rate this item
(0 votes)