Print this page

Drutë

01 Nov 2016

E kishte marrë djalin e tij teksa bënte dru për dimër.

Mirëpo cilat ishin kërkesat e tij dhe si e mësoi atë ti bëjë atë në mënyrë sa më të lehët, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)