Print this page

Kush punon gabon

02 Nov 2016

Ata ishin duke e zhvilluar një bisedë për emision.

Mirëpo si gabojn ata dhe si dalin njerëzit nga toka me anë të një bageri, të gjitha këto janë përmbledhje të ue ue show se si ata gabuan gjatë xhirimeve.

Rate this item
(0 votes)