Print this page

Jeta osht qef

03 Nov 2016

Ata ishin dy shokë dhe kishin dalur në piknik.

Mirëpo a ishin të dyt të informuar për videon, amo njëri ishte duke ja bërë shokut gropën, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)