Print this page

Fantazmë në Tiranë !!!

05 Nov 2016

Ndonjëher kamera është shum e rëndësishme të vendosim kamera.

Kjo e fundit ndodhi kur në një market në Tiranë u kap një fantazmë dhe të gjith mbeten të habitur, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)