Print this page

Djali do behet magjistar

07 Nov 2016

Gati të gjithë baballarët shqiptar e duan një djalë, mirëpo kur djali rritet dhe fillojne problemet ata nuk dine nga t'ia mbajnë.

Mirëpo ka edhe përjashtime si rasti i një djali që është rritur dhe nuk di cfarë të bëjë me babain e tij siqë është rasti i babë e bir tek portokalli.

Rate this item
(0 votes)