Print this page

M'fal per shprehjen

10 Nov 2016

Shpesh here teme e diskutimit eshte relacioni ne mes te burrit dhe gruas!

Lidhur me kete teme te ndjekim stand up komedin nga aktori i njohur Elvis Pupa.

Rate this item
(0 votes)