Print this page

Barnatorja

14 Nov 2016

Një djalosh shkoi në barnatore për disa ilaqe.

Mirëpo kur shkoi ai të blej medikamente për sëmundjen që e kishte, por si i morri ai këto gjëra dhe a morri barna apo morri disa ilaqe popullore kjo ju mbetet që ju ta ndiqeni në video.

Rate this item
(0 votes)