Print this page

Skifteri - Ne Venecia

15 Nov 2016

Në sezonin e ri të portokallis është rikthyer dhe personazhi shumë i dashur Skifteri.

Se çfarë ngjarje ka për të treguar kësaj here të ndjekim klipin në vazhdim.

Rate this item
(0 votes)