Print this page

Dasma luksoze...

16 Nov 2016

Jo të gjith janë të kënaqur me veturat e tyre.

Kjo ndodh sidomos gjatë dasmave që ndodhin në Kosovë, por kjo e fundit ishte një darsëm nga Malisheva kur të gjith dasmorët kishin makina luksoze dhe të gjith kishin mbetur gojëhapur, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)