Print this page

Kush e ngriti dronin mbi kokën e Ramës

19 Nov 2016

Jo të gjith mund të jenë trima dhe të bëjnë diqka kundër kryeminsitrave apo presidentave.

Kjo ndodhi nga disa të rinjë nga Tirana që e kishin ngritur dronin mbi kokën e Edi Ramës, dhe aty shkruante “E di Rama kërko falje për Hazvi Zelën” shkruhej ne pankarte, e cila u valevtit mbi koken e Rames gjate inagurimit te Bunk'art 2.

Rate this item
(0 votes)