Print this page

Edi Rama dhe Keshilltaret

29 Nov 2016

Kesaj rradhe aktoret e portokallise na sjellin rolin e kryeministrit te shqiperise dhe keshilltareve te tij.

Se si ka rrjedhur takimi ne mes tyre dhe cfare vendime u morren te ndjekim klipin ne vazhdim.

Rate this item
(0 votes)