Print this page

Dhurimi i gjakut

30 Nov 2016

Dhurimi i gjakut edhe nje gje shum fisnike dhe e bukur, ku prej vitesh kete gje e bejne institucionet, komunat dhe organizatat tjera ne menyre te organizuar.

Kesaj rradhe te ndjekim policet e portokallise te cilet kane shkuar per te dhuruar gjake!

Rate this item
(0 votes)