Print this page

Elvis Pupa - Vegjetarianet

04 Dec 2016

Të gjithë në njohim ndonjërin që është vegjetarian dhe preferojnë të mos konsumojne ushqimet nga kafshët.

Mirëpo të ndjekim se çfarë mendimi ka për këtë temë në stand up komedin e tij, Elvis Pupa.

Rate this item
(0 votes)