Print this page

Motorristi & Insta Girls - Xhiro me motorr

06 Dec 2016

Motorri përpos si mjet transporti është edhe një mjet lluksi me anë të cilit mburren sidomos moshat e reja.

Kësaj rradhe vajzat e famshme nga portokalli do të bëjnë xhiro me motorr. Të ndjekim motorristin dhe insta girls.

Rate this item
(0 votes)