Print this page

Rama në makinë funeralesh ...!!

08 Dec 2016

Ai ishte një shofer i funeraleve dhe ishte i pa kënaqur me udhëheqjen e shtetit të tij nga politikanët.

Mirëpo urimi i shoferit ishte se i uron Edi Ramës të jetë pasagjeri i makinës së tij.

Rate this item
(0 votes)