Print this page

Fiza & Fata - S'më preku asnjë

10 Dec 2016

Ndonjëherë është shum e vështirë edhe biseda mes femrave.

Ndër tema më kryesore është mbi pesha e tepërt, dhe kjo është biseda e femrave kur ato shtyhen se cila nuk ka pesh e cila ka pesh, për më shum ndiqeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)