Print this page

Qeremidja n'krye te Kamerit

12 Dec 2016

Dy të martuar ishin në dilem të madhe sepse gruaja e tij nuk punonte asgjë.

Kjo ndodhi kur ai qdo ditë u zgjonte shum herët dhe shkonte në punë, por kjo e fundit ndodhi se ai e thërret shefin dhe nuk mund të shkoj në punë, për më shum ndiqeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)