Print this page

Kengetaret ne qeveri

13 Dec 2016

Padyshim që bashkimi kombëtar më së shumti është realizuar përmes artit apo muzikës.

Shumë këngëtarë nga Shqipëria perdorin tekste me dialekt kosovarqe dhe anasjelltas. Lidhur me këtë temë të ndjekim personazhin e portokallisë Kimikati.

Rate this item
(0 votes)