Print this page

Dy vleresuesit - Bankomati

15 Dec 2016

Bankomatet jane bere mjete shum te perdorura nga te gjithe ne pasi qe jane leht te perdorshem dhe me te sigurt per menaxhimin e parave.

Mirepo kesaj here perdorimi i bankomatit nuk ishte fare e lehte per vleresuesit e portokallise.

Rate this item
(0 votes)