Print this page

Baskia - Thmija...

20 Dec 2016

U ulë të ndëgjonte lajmet e mbrëmjes.

Por se si i ndëgjoi ai ato deri në fund, dhe se si e ndrron programin ai, kur erdhi në shtëpi djali i tij kjo i mbetet që ju ta shikon videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)