Print this page

Hajnat

24 Dec 2016

Ishte në shtëpi dhe pa pritur e pa vetën në mes të një malit.

Atë e kishin vjedhur një plakë të vjetër mirëpo ajo ishte shum e fortë dhe nuk tregonte asgjë për djemët e saj, për më shum shikojeni edhe ju.

Rate this item
(0 votes)