Print this page

Kolen e ka zene korenti

25 Dec 2016

Policin e famshëm të portokallisë kësaj rradhe e ka zënë korenti dhe në vizitë i shkon kolegu i tij.

Për të parë se si vajti vizita të shohim videon në vazhdim.

Rate this item
(0 votes)