Print this page

Qka ki msu te nona jote

26 Dec 2016

Ata ishin të posamartuar dhe jetonin vetëm në shtëpi.

Por ai nga nervoza e bukes se nuk kishte ngrënë, i thotë se të bëjë se qka ka mësuar tek nëna jote, por si ja kthen ajo kjo ju mbetet ju që ta ndiqeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)