Print this page

Turisti italian

27 Dec 2016

Dy vlerësusit e famshëm të portokallisë kësaj rradhe ndeshën me një turist të huaj italian.

Se si u morren vesh dhe a i ndihmuan turistit të gjejë rrugën, të shohim videon më poshtë.

Rate this item
(0 votes)