Print this page

Kapo, Mela & Hekri - Brezi i ri

31 Dec 2016

Ne vizite tek te fortit e portokallise kesaj rradhe vijne brezi i ri i atyre qe konsiderohen si te veshtire.

Se si kaluan Kapo, Melamini dhe Hekri te shohim videon me poshte

Rate this item
(0 votes)