Print this page

Si i ndihmoi Isa një zonjës?

02 Jan 2017

Një zonjë ishte duke ecur dhe rrëzohet.

Por ajo duke kërkuar ndihmë i erdhi Isa Mustafa dhe i ndihmoi, por si shpërbilm ai i thotë të ja jap votën atij.

Rate this item
(0 votes)