Print this page

Se di anglishten

05 Jan 2017

U kthye në shtëpi dhe e pa se bashkëshortja e tij ishte me një burrë tjetër.

Por se cila ishte gënjeshtra e atij, por kur kuptoi se ai ishte amerikan ai kishte shpëtuar, por pa pritur i erdhi një kojshi dhe biseda e tyre ishte shum interesante sa që kjo ju mbetet që ju ta ndiqeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)