Print this page

Call Center dhe Sinan Hoxha

06 Jan 2017

Dihet që në periudhat e fundvitit është koha ku njerëzit blejnë dhe shesin më së shumti.

Prandaj këto janë ditë të arta edhe për call center të portokallisë të cilët kësaj here kishin të ftuar për të realizuar shitje këngetarin e famshëm Sinan Hoxha.

Rate this item
(0 votes)