Print this page

Policat dhe Muli - Nata disco e vitit te ri

07 Jan 2017

Mbrëmjet muzikore të organizuara për festat e funditit pa dyshim që janë shumë të kërkuara nga të gjithë.

Kësaj here policët e portokallisë detyrohen të marrin një rol krejtësisht tjetër. Të shohim për më shumë videon në vazhdim.

Rate this item
(0 votes)