Print this page

Insta Girls dhe Erjon Veliaj

08 Jan 2017

Instagirls të portokallisë kësaj here i vizitoj një personazh shum i rëndësishëm në Shqipëri siqë është ai i kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj.

Se çfarë kërkesa kishin vajzat për të parin e Tiranës të shohim videon në vazhdim.

Rate this item
(0 votes)