Print this page

Doktor nuk jam shtatzanë!!

10 Jan 2017

Shkoi tek mjeku për një kontrollë dhe diqka idoli pak më ndryshe.

Mirëpo se si i ndodhi ajo që ishte shtatzanë, por si duket papatesti i tregon se ajo ka mbetur, por ajo i thotë se jo sështë e vërtet.

Rate this item
(0 votes)