Print this page

Kimetja dhe Profesoret - Në supermarket

11 Jan 2017

Gjatë festave të fundvitit supermarketet janë të mbushura me blerës të cilet shfrytëzojnë këtë periudhe për mbushur tavolinat me ushqime të ndryshme.

Lidhur më këtë të shohim se me çfarë kanë mbushur karrocat e tyre profesorët e portokallisë.

Rate this item
(0 votes)