Print this page

Skifteri dhe Nasi

15 Jan 2017

Personazhi i famshëm i portokallisë Skifteri këtë fundvit rikthehet në skenë!

Kësaj here është në kërkim të një këngetari që do të përkujdeset për disponimin e tij. Për me shume ndiqeni videon më poshtë.

Rate this item
(0 votes)