Print this page

Xharrahi plak

18 Jan 2017

Burrë e grua shkuan tek xharrahi dhe e kishin një problem.

Por ishte një grua e re dhe të shtëpis së saj e kishin fejuar me një të vjetër, por cilat ishin problemet e tyre se si duhen ti zgjidhin kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)