Print this page

Qorapat e cimes

19 Jan 2017

Të gjith e njohim Cimën për gjërat e tij shum të pa besueshme.

Por ai ishte në shtëpi dhe pa pritur i kujtohet se e kishte harruar qadren tek kujshikja dhe e dërgon që ta marrë djali i tij, por duke u kthyer e takon nëna e tij dhe ja merr nga dora djalit të saj, për më shum shikojeni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)