Print this page

Berisha ne pasqyre

20 Jan 2017

Të gjithë në her pas here ndalemi para pasqyres dhe reflektojmë me veten.

Kësaj here ju ftojme të ndjekim politikanin e famshëm Sali Berishen dhe biseden e tij para pasqyres.

Rate this item
(0 votes)