Print this page

Vleresuesit dhe Tushja - Lopa e Canes

23 Jan 2017

Dy vlerësuesit e famshëm të portokallisë kësaj here ishin për vizitë në një fshatë për të vaksionuar lopët.

Se me qfarë u ballafaquan kësaj here të shohim videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)