Print this page

Lekët e vitit të ri

24 Jan 2017

Gjithë kjo lëvizje e madhe e festave të fundvitit dhe fillimit të vitit te ri ka një element të përbashket dhe bëhet fjalë për lekët apo paratë.

Prandaj ato nuk mund te mungonin në emisionin e portokallisë prandaj lidhur me këtë të ndjekim videon më poshtë.

Rate this item
(0 votes)