Print this page

Edi Rama, bodigardi dhe Femijet - Dhuratat

25 Jan 2017

"Babagjyshi i Qeverisë" së Shqipërisë kësaj here na paraqitet në emisionin e portokallisë duke uruar dhe premtuar dhurata fëmijëve.

Se si shkoi takimi i tij me fëmijet të ndjekim videon e postuar në kanalin e youtubes..

Rate this item
(1 Vote)