Print this page

Bukra, Vajza dhe Luzja - Feste ne Jaht

27 Jan 2017

Festat në jaht të gjithë i dëshirojnë për shkak të lluksit që ofrojen.

Kësaj here lidhur me këtë tem se si kaluan gjatë një udhëtimi me jaht të shohim personazhet e portokallisë, Bukra ,Vajza dhe Luzja.

Rate this item
(0 votes)