Print this page

Maqorri me Porsche

28 Jan 2017

Ata sapo ishin njoftuar dhe kishin dalur për tu njoftuar me djaloshin që e kishte gjetur vajza e tij.

Mirëpo ata ishin shum pa fjalë dhe se nuk dinin se si të silleni me të, mirëpo si ndodh kur ata shkuan, kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)