Print this page

Oj grue plasi djali

29 Jan 2017

Ishin grua dhe burrë që kishin dalur.

Mirëpo gjatë rrugës bashkëshortja e tij ishte habitur në market, por se a i dolen në ndihmë për djalin e tij, kjo ju mbetet që ju ta shikoni videon e postuar.

Rate this item
(0 votes)